Lopás miatt őrizetben

2018. 01. 14., v - 08:39
Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság

A Kisteleki Rendőrkapitányság rendőrei őrizetbe vettek egy férfit, aki a városban egy lakóházból szerszámgépeket lopott.

A férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2018. január 12-ére virradóra bemászott egy kisteleki ház udvarára, majd a melléképületből kéziszerszámokat vitt el. A zsákmányt élettársa segítségével a padláson rejtette el.

A gyanúsítottat és élettársát a helybéli rendőrök előállították és kihallgatták. Velük szemben lopás miatt indult eljárás. A 21 éves férfit őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására az illetékes ügyészségen.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Idős embereket loptak meg Pápán

Egy nap alatt két idős embert is meglopott Pápán egy 47 éves helyi férfi. Az egyik alkalommal társa is volt. A pápai rendőrök mindkettőjüket előállították a helyi kapitányságra.

 

Felismeri?

A pilisvörösvári rendőrök a lakosság segítségét kérik.

 

Ittasan hajtott az árokba

A férfi családi vita után italozott, majd autót vezetett Dombóváron, amivel az árokba hajtott. A dombóvári rendőrök vádemelést javasolnak ellene.

 

Marihuánát és speedet árult

A budapesti nyomozók pont akkor jelentek meg a ferencvárosi díler lakásánál, amikor a férfi hat kábítószer-fogyasztóval volt a pincében.

 

Segítsenek azonosítani!

A miskolci rendőrök ismeretlen tettesek azonosításához kérik az állampolgárok segítségét.

 

Fának ütközött

A Máriakálnokon balesetet okozó sofőrrel szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket mutatott .