Lopott és körözték is

2020. 01. 04., szo - 15:52
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Szemfüles állampolgár buktatta le Jászapátin a kukát lopó férfit, akit ráadásul még köröztek is.

A körzeti megbízottak szolgálati telefonjára 2020. január 3-án 20 óra körül érkezett a bejelentés, ami szerint Jászapáti egyik utcáján egy férfi sietősen megy egy kukával. A rendőrök intézkedtek a jászapáti lakossal szemben, amely során a 47 éves férfi elismerte, hogy a hulladéktárolót az egyik ingatlan udvaráról tulajdonította el. A rendőrök az ellenőrzés közben azt is megállapították, hogy a tolvajt szabálysértési pénzbírság meg nem fizetése miatt körözik. A jogsértőt előállították a Jászberényi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették. Az eltulajdonított kukát a sértett részére visszaadták.

A nyomozók lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást B. József ellen.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt vizsgálat: szemeteltek

A Bácsalmási Rendőrőrs nyomozói vádemelést javasolnak azzal a két férfivel szemben, akik háztartási hulladékot borítottak az árokpartra.

 

Letartóztatásban várja a vádemelést

A szekszárdi rendőrök alig két hét alatt befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 21 éves helyi férfival szemben folytattak gépkocsifeltörés-sorozat miatt.

 

Egyedül próbálkozott

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Ásotthalomnál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.