Lopott és lopni akart

2019. 08. 23., p - 09:42
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A püspökladányi rendőrök elfogták és őrizetbe vették a férfit.

A rendőrséget 2019. augusztus 20-án 8 óra körül telefonon hívta egy szerepi lakos, aki bejelentést tett arról, hogy gépkocsiját ismeretlen személy ellopta.

A rendőrök adatgyűjtést végeztek, majd a beszerzett információk alapján azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit.

A nyomozók elfogták és kihallgatták a 21 éves férfit, akit több hasonló bűncselekmény elkövetésével is összefüggésbe hoztak. A megalapozott gyanú szerint a férfi egy másik gépkocsit is megpróbált elvinni, illetve egy ingatlan melléképületéből ellopott egy sertést.

A. Sándort a Püspökladányi Rendőrkapitányság munkatársai őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, amelyet a Debreceni Járásbíróság 2019. augusztus 23-án elrendelt.

A gyanúsítottal szemben a nyomozó hatóság jármű önkényes elvétele bűntett és kísérlet, illetve lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a büntetőeljárást.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megölte gyermekét

Belehalt sérüléseibe egy 3 éves kisgyermek, akit édesanyja kunszentmártoni otthonukban bántalmazott.

 

Csoportos garázdaság Balatonalmádiban

Négy ópályi és egy balatonalmádi férfi ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indult büntetőeljárás, közülük négyen súlyos testi sértés miatt is felelnek.

 

Márkás termékeket sikkasztott

A budaörsi rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a 19 éves nőt, aki a gyanú szerint korábbi munkahelyén sikkasztott.

 

Szabálytalan kivitelezés miatt szakadt le a mennyezet

Fém helyett műanyag beütődübelt használtak az álmennyezet rögzítésénél egy Békés megyei óvodában. A mennyezet leszakadt, emiatt büntetőeljárás indult. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.