Lopott és lopni akart

2019. 08. 23., p - 09:42
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A püspökladányi rendőrök elfogták és őrizetbe vették a férfit.

A rendőrséget 2019. augusztus 20-án 8 óra körül telefonon hívta egy szerepi lakos, aki bejelentést tett arról, hogy gépkocsiját ismeretlen személy ellopta.

A rendőrök adatgyűjtést végeztek, majd a beszerzett információk alapján azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit.

A nyomozók elfogták és kihallgatták a 21 éves férfit, akit több hasonló bűncselekmény elkövetésével is összefüggésbe hoztak. A megalapozott gyanú szerint a férfi egy másik gépkocsit is megpróbált elvinni, illetve egy ingatlan melléképületéből ellopott egy sertést.

A. Sándort a Püspökladányi Rendőrkapitányság munkatársai őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, amelyet a Debreceni Járásbíróság 2019. augusztus 23-án elrendelt.

A gyanúsítottal szemben a nyomozó hatóság jármű önkényes elvétele bűntett és kísérlet, illetve lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a büntetőeljárást.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Észak-macedón kamion alvázán bújt meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Határsértő egy szerb kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.