Lopott és lopni akart

2019. 08. 23., p - 09:42
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A püspökladányi rendőrök elfogták és őrizetbe vették a férfit.

A rendőrséget 2019. augusztus 20-án 8 óra körül telefonon hívta egy szerepi lakos, aki bejelentést tett arról, hogy gépkocsiját ismeretlen személy ellopta.

A rendőrök adatgyűjtést végeztek, majd a beszerzett információk alapján azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit.

A nyomozók elfogták és kihallgatták a 21 éves férfit, akit több hasonló bűncselekmény elkövetésével is összefüggésbe hoztak. A megalapozott gyanú szerint a férfi egy másik gépkocsit is megpróbált elvinni, illetve egy ingatlan melléképületéből ellopott egy sertést.

A. Sándort a Püspökladányi Rendőrkapitányság munkatársai őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, amelyet a Debreceni Járásbíróság 2019. augusztus 23-án elrendelt.

A gyanúsítottal szemben a nyomozó hatóság jármű önkényes elvétele bűntett és kísérlet, illetve lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a büntetőeljárást.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Autót rongált

A 37 éves férfit a rendőrök azonosították és gyanúsítottként kihallgatták.

 

1772-ből egy

A Szekszárdi Szüreti Napok alkalmával tartott kétnapos fokozott rendőri jelenlét célja az ittas balesetek megelőzése volt.

 

Ismerősükhöz törtek be

Egy nyergesújfalui lakásból lopott az a két férfi, akit az esztergomi nyomozók hallgattak ki gyanúsítottként.

 

Újabb túlsúlyos járműszerelvények az autópályán

A Győr-Moson-Sopron megyei rendőrök az M1-es autópályán ellenőriztek ismét két olyan román állampolgárságú sofőrt, akik az általuk vezetett járműszerelvényekkel a megengedett legnagyobb össztömeget jelentősen meghaladva közlekedtek.

 

Körözött autók 21 millióért

A magyar rendőrök a német és az olasz hatóságok által körözött gépkocsikat foglaltak le a Csongrád megyei határátkelőhelyeken.

 

Illegális migránsok Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.