Lopott, rongált, garázdálkodott

2018. 12. 13., cs - 15:48
Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság

A szentesi rendőrök elfogtak egy helybeli férfit, aki több gépkocsit tört fel a városban. Garázdaság és rongálás elkövetésével is gyanúsítják.

A feltételezett elkövető 2018. szeptember 1-jén reggel két ház ablakát betörte és egy üzlet kirakatába beleütött. Néhány napon belül egy gépkocsit is megrongált, másik kettőt pedig feltört, azokból hangfalat, valamint pénztárcát vitt el, személyes iratokkal és készpénzzel. A gyanúsított 2018 decemberében további két jármű ajtaját is felfeszítette, amelyekből készpénzt, dohányt, cigarettatöltőt, műszaki cikket, ruhaneműt és élelmiszereket vett ki.

A rendőrök a 22 éves férfit elfogták, majd gyanúsítottként kihallgatták. Ellene garázdaság, rongálás és lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Szentesi Rendőrkapitányságon.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hajnali garázdaság

A veszprémi rendőrök a helyszínen elfogták a bevásárlókocsival dobálózó 25 éves helyi lakost.

 

Falfirkák városszerte

A szekszárdi rendőrök három személyt gyanúsítanak azzal, hogy a város különböző pontjain legalább 51 graffitit készítettek.

 

Lóháton is vigyáznak a biztonságra

A Balatonkenesei Rendőrőrs lovas körzeti megbízottja és egy gyulafirátóti lovas polgárőr együtt teljesített szolgálatot Balatonfüreden.

 

Buszsofőrt ütött meg

Az erzsébetvárosi járőrök hét perc alatt, a helyszínen elfogták azt az ukrán férfit, aki bántalmazott egy buszvezetőt, mert nem engedte felszállni a járatra.

 

Az ülések alá bújt

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.