Lopott, rongált, garázdálkodott

2018. 12. 13., cs - 15:48
Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság

A szentesi rendőrök elfogtak egy helybeli férfit, aki több gépkocsit tört fel a városban. Garázdaság és rongálás elkövetésével is gyanúsítják.

A feltételezett elkövető 2018. szeptember 1-jén reggel két ház ablakát betörte és egy üzlet kirakatába beleütött. Néhány napon belül egy gépkocsit is megrongált, másik kettőt pedig feltört, azokból hangfalat, valamint pénztárcát vitt el, személyes iratokkal és készpénzzel. A gyanúsított 2018 decemberében további két jármű ajtaját is felfeszítette, amelyekből készpénzt, dohányt, cigarettatöltőt, műszaki cikket, ruhaneműt és élelmiszereket vett ki.

A rendőrök a 22 éves férfit elfogták, majd gyanúsítottként kihallgatták. Ellene garázdaság, rongálás és lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Szentesi Rendőrkapitányságon.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közlemény

Személyi változás a Komlói Rendőrkapitányságon.

 

Az ittas sofőrök kockáztatják a közlekedés biztonságát!

A rendőrök nyolc ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból, mielőtt még balesetet okozhattak volna az év harmadik hetében. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai továbbra is kiemelt figyelmet fordítanak a közúti ellenőrzések során az ittas vagy bódult vezetők kiszűrésére.

 

A szó nem száll el

Tangl László a Nemzeti Szakértői és Kutató Központ (NSZKK) Műszaki Szakértői Intézetének – ahogy ő fogalmaz – részben szakmai, részben funkcionális vezetője.

 

Tetten érték a tolvajokat

Két férfi egy devecseri raktárból különféle, építkezéshez szükséges tárgyakat lopott, az Ajkai Rendőrkapitányság rendőrei tetten érték őket.

 

Terepszemle a Pilisben

Az ünnepek idején két rendőrkapitányság zsarui erdőismerő szakemberek társaságában, terepjáróval és bakancsban végeztek bűnmegelőzési tevékenységet a Pilisben.

 

Nyílt nap Körmenden

Ismét nyílt napot tartottak a Körmendi Rendészeti Szakgimnáziumban január 8-án.