Lopott, rongált, garázdálkodott

2018. 12. 13., cs - 15:48
Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság

A szentesi rendőrök elfogtak egy helybeli férfit, aki több gépkocsit tört fel a városban. Garázdaság és rongálás elkövetésével is gyanúsítják.

A feltételezett elkövető 2018. szeptember 1-jén reggel két ház ablakát betörte és egy üzlet kirakatába beleütött. Néhány napon belül egy gépkocsit is megrongált, másik kettőt pedig feltört, azokból hangfalat, valamint pénztárcát vitt el, személyes iratokkal és készpénzzel. A gyanúsított 2018 decemberében további két jármű ajtaját is felfeszítette, amelyekből készpénzt, dohányt, cigarettatöltőt, műszaki cikket, ruhaneműt és élelmiszereket vett ki.

A rendőrök a 22 éves férfit elfogták, majd gyanúsítottként kihallgatták. Ellene garázdaság, rongálás és lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Szentesi Rendőrkapitányságon.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy órán belül elfogták

A rendőrség befejezte a vizsgálatot annak a férfinak az ügyében, aki lőfegyverrel akart trafikot rabolni Pécsett.

 

Használaton kívüli benzinkútról loptak

A kisteleki nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki azt a három baksi férfit, akik különböző műszaki cikkeket, gépkocsialkatrészeket, csaptelepeket és radiátorokat vittek el egy használaton kívüli pusztaszeri benzinkútról.

 

Megszólalt a riasztó, lebukott a tolvaj

Velencén, egy építés alatt álló ingatlanból akart egy férfi eltulajdonítani kábeleket, szigetelőanyagokat, alkatrészeket, ám a riasztó berendezés megszólalt és a tulajdonos bejelentésére a járőrök a helyszín közelében elfogták a tettest.