Majdnem egy hónapon át csapolta a borkészletet

2018. 11. 26., h - 09:00
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

A szekszárdi rendőrök tetten érték és elfogták azt a férfit, aki egy szálkai pincéből lopott el 160 liter bort.

Lakossági bejelentés érkezett a rendőrségre 2018. november 25-én délelőtt, hogy egy lakatlan szálkai ház pincéjéből ismeretlen személy közel egy hónapja folyamatosan viszi el az ott tárolt bort. A tulajdonos elmondta, hogy a feltételezett elkövető vélhetően a bejelentés időpontjában is az ingatlannál tartózkodik. A szekszárdi rendőrök néhány percen belül a szálkai házhoz mentek, ahol tetten értek és elfogtak egy 66 éves bátaszéki férfit, akinél több liter bor volt, melyet a rendőrök lefoglaltak. Az idős férfi elismerte, hogy a nála talált bort a ház pincéjéből lopta el.

kép

Az elkövetőt előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki, a férfi elismerte, hogy az elmúlt majdnem egy hónapban közel 160 liter bort tulajdonított el a szálkai ház pincéjéből.

elfogás

 

Az ügyben a Szekszárdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított.

kép

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Csekkold le az úti okmányaidat!

Nem csak az úti okmány elvesztését vagy eltulajdonítását kell bejelenteni a hatóság számára, hanem az esetleges megtalálás tényét is.