Malacokat akart lopni

2019. 03. 23., szo - 06:00
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Az állatok gyorsabban futottak, mint a tolvaj, ezért nem tudta elkapni azokat. Az Esztergomi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Egy esztergomi telepről akart disznót lopni egy 18 éves helyi férfi 2018. október 2-án. E. M. a telephelyet körülvevő drótkerítés alját megbontotta, az alatt mászott be a telepre. Az ott lévő sertések közül többet meg akart fogni, de elfutottak előle, nem tudta azokat ellopni. Miután többszöri próbálkozásra nem sikerült elkapni az állatok közül egyet sem, felhagyott a szándékával és távozott a helyszínről. Az elkövetőt az esztergomi rendőrök rövid időn belül azonosították és három nap múlva gyanúsítottként kihallgatták. E. M. ellen lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

A férfi gyanúsítotti kihallgatásán elismerte a bűncselekmény elkövetését. Elmondta, hogy a malacokat saját részre akarta ellopni azért, hogy később levágja őket. A nyomozás vizsgálati szakaszában az Esztergomi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam