Malacokat lopott, elfogták

2019. 07. 18., cs - 12:52
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A Pápai Rendőrkapitányság lopás miatt indított büntetőeljárást egy 26 éves dabronyi férfi ellen.

A nyomozás adatai szerint a sértett 2019. június 29-én délelőtt értesítette a rendőrséget arról, hogy előző éjszaka a Pápa külterületén található telepéről ismeretlen tettes több mint harminc malacot lopott el. A nyomozók adatgyűjtést végeztek, melynek során egy 26 éves dabronyi lakos került a látókörükbe.

A rendőrök a férfit 2019. július 16-án délelőtt otthonában fogták el, majd előállították a Pápai Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták. A tettes beismerte a bűncselekmény elkövetését, és elmondta, hogy az ellopott malacokat már eladta egyik ismerősének. A nyomozók az elkövető által megadott címen házkutatást tartottak, ahol megtalálták az eltulajdonított állatokat, melyeket lefoglalásukat követően visszaadtak a tulajdonosnak.

A dabronyi férfi ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Három határsértő Tiszaszigetnél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.