Mankóval ütött az autóra és a vipera is előkerült

2021. 09. 21., k - 13:17
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát a 39 éves nagyvázsonyi lakossal szemben.

Állampolgári bejelentés érkezett a rendőrségre 2021. augusztus 21-én éjszaka arról, hogy az egyik nagyvázsonyi szórakozóhelyen egy helyi lakos belekötött az ott tartózkodó párba. A férfi és a nő, hogy a további szóváltást elkerüljék, távoztak a helyiségből és beültek az autójukba. A 39 éves férfi azonban ezt nem hagyta annyiban, utánuk ment, és a nála lévő mankóval a járműre csapott, majd a gépkocsiból kiszálló sértetett egy viperával karon ütötte. A rendőrök az elkövetőt még aznap éjjel a lakásán elfogták, és előállították a Veszprémi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. Ellene felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyt büntetőeljárás. A nyomozás vizsgálati szakaszában a Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat átadták az illetékes ügyészségnek.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megállítva

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 25 éves román sofőr ellen, aki 12 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Lezárt akta: Jockey kalandjai

A dunakeszi rendőrök befejezték a staffordshire terrier tolvaja elleni nyomozást, a gyanúsítottal szemben vádemelést javasoltak.