Maradandó fogyatékosságot okozott

2018. 10. 21., v - 09:29
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A Nagykőrösi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

A Nagykőrösi Rendőrkapitányságon indult eljárás egy 33 éves nagykőrösi nő ellen maradandó fogyatékosságot okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2017. szeptember 5-én este egy nagykőrösi áruházban munkavégzés során egy gyalogkíséretű, kézi működtetésű hidraulikus targoncát kezelt, amelyet egy tárolórekesz mozgatásához használt. Ennek során a foglalkozási szabályokat megszegve nem győződött meg arról, hogy az anyagmozgatás veszélyezteti-e munkatársa testi épségét, majd a mozgatott teher leengedésével a sértett jobb kezének egyik ujjpercét leszakította.

"

A nagykőrősi rendőrök a szakértő bevonásával folytatott nyomozás során gyanúsítottként hallgatták ki a 33 éves nőt, majd miután a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, az iratokat átadták az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Idős embereket loptak meg Pápán

Egy nap alatt két idős embert is meglopott Pápán egy 47 éves helyi férfi. Az egyik alkalommal társa is volt. A pápai rendőrök mindkettőjüket előállították a helyi kapitányságra.

 

Telefont lopott, keressük

A terézvárosi rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.

 

Felismeri?

A pilisvörösvári rendőrök a lakosság segítségét kérik.

 

Ittasan hajtott az árokba

A férfi családi vita után italozott, majd autót vezetett Dombóváron, amivel az árokba hajtott. A dombóvári rendőrök vádemelést javasolnak ellene.

 

Marihuánát és speedet árult

A budapesti nyomozók pont akkor jelentek meg a ferencvárosi díler lakásánál, amikor a férfi hat kábítószer-fogyasztóval volt a pincében.

 

Segítsenek azonosítani!

A miskolci rendőrök ismeretlen tettesek azonosításához kérik az állampolgárok segítségét.