Maradandó fogyatékosságot okozott

2018. 10. 21., v - 09:29
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A Nagykőrösi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

A Nagykőrösi Rendőrkapitányságon indult eljárás egy 33 éves nagykőrösi nő ellen maradandó fogyatékosságot okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2017. szeptember 5-én este egy nagykőrösi áruházban munkavégzés során egy gyalogkíséretű, kézi működtetésű hidraulikus targoncát kezelt, amelyet egy tárolórekesz mozgatásához használt. Ennek során a foglalkozási szabályokat megszegve nem győződött meg arról, hogy az anyagmozgatás veszélyezteti-e munkatársa testi épségét, majd a mozgatott teher leengedésével a sértett jobb kezének egyik ujjpercét leszakította.

"

A nagykőrősi rendőrök a szakértő bevonásával folytatott nyomozás során gyanúsítottként hallgatták ki a 33 éves nőt, majd miután a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, az iratokat átadták az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Baleset az M7-es autópályán

Kápolnásnyék térségében három személygépkocsi és egy busz ütközött össze, ezért a Balaton felé vezető oldalon torlódásra kell számítani.

 

Ittasan okozott balesetet

A Várpalotai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 28 éves magyarpolányi sofőrrel szemben folytatott.

 

Három napon belül rendőrkézre került a betörő

Kétrendbeli lopás és kétrendbeli lopás kísérlete miatt indult büntetőeljárás egy 51 éves szatymazi férfi ellen, a Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

 

Őrizetben 

A salgótarjáni rendőrök a bejelentést követően rövid időn belül beazonosították és elfogták azt a férfit, aki egy nőt támadott meg a belvárosban.

 

Illegális migránsok Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Egy nap alatt kattant a bilincs

A debreceni rendőrök kevesebb mint 24 órán belül azonosították egy betörés elkövetésének gyanúsítottjait.