Marihuánaültetvény egy erzsébetvárosi lakásban

2019. 04. 11., cs - 07:40
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A budapesti nyomozók az egyik szobában egy fóliasátor alatt találták meg a marihuána töveket.

Az erzsébetvárosi nyomozók 2019. április 9-én délután egy VII. kerületi lakásban elfogták a 27 éves ajkai M. Zoltánt, aki marihuánát termesztett. A rendőrök az egyik szobában hat tő marihuánát, illetve a termesztéséhez szükséges eszközöket – légszűrő- és világítóberendezést, valamint egy fóliasátrat – foglaltak le. A nyomozók kábítószer-kereső kutya segítségével további 36 gramm kábítószergyanús nővényi törmeléket és 16 gramm szárított gombát találtak.

A nyomozók a férfit előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol kábítószer birtoklása miatt gyanúsítottként hallgatták ki. M. Zoltánnal szemben alkalmazott kábítószer gyorsteszt pozitív jelzést adott marihuána fogyasztásra.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Gyalog és kamionban megbújva próbálkoztak

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba tizenhárom migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Baleset a 3-as számú főúton

A 3-as számú főúton Arnót térségében a 191. kilométerszelvényben Miskolc irányába történt baleset miatt a rendőrök az utat teljes szélességében lezárták.

 

Elvitte a spórolt pénzt

Lopás miatt indult eljárás a Pápai Rendőrkapitányságon egy 46 éves nemesszalóki nő ellen, aki több mint másfél millió forintot lopott el ismerősétől.