Marihuánával kereskedett

2018. 11. 08., cs - 15:39
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Kábítószert árult Békéscsabán egy férfi. A rendőrök elfogták, a bíróság az ügyészség indítványára letartóztatta. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésével gyanúsít a rendőrség egy békéscsabai férfit. A 31 éves K. Norbertet 2017. november 30-án vette őrizetbe a rendőrség. A lakásán műanyag dobozokban és tasakokban növényi törmeléket, valamint az anyag elkészítéséhez, adagolásához, tárolásához szükséges digitális mérleget, növényőrlőt, üvegeket találtak. Amikor a rendőrök bementek a lakásba, K. Norbertnél többen is voltak és egy fogyasztó éppen akkor távozott tőle. A férfi a nyomozás adatai szerint nemcsak a lakásán, hanem Békéscsabán, a Kazinczy és a József Attila lakótelepen is árult marihuánát. Az igazságügyi szakértői vizsgálatok kimutatták, hogy amfetamint is fogyasztott és a lakásán lefoglalt növényi törmelék kábítószert tartalmaz. A 31 éves K. Norbertet a bíróság az ügyészség indítványára letartóztatta, majd a kényszerintézkedés időtartamát meghosszabbította, így a férfi jelenleg is letartóztatásban van. A Békéscsabai Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat 2018. november 7-én továbbította a Békéscsabai Járási Ügyészségre. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Anya és fia rabolt pénzt az idős férfitól

Rablás miatt indult büntetőeljárás egy 50 éves badacsonytördemici nő és 16 éves fia ellen, a Tapolcai Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

 

Szemeteskukát dobáltak

A tiszakécskei nyomozók alig egy héten belül másodjára vették őrizetbe a tegnapi garázdaság egyik gyanúsítottját.

 

Kamionokban bújtak meg

Tompánál két tehergépjármű rakterében elbújva próbált meg Magyarország területére bejutni két migráns csoport.

 

Két helyszín, két súlyos sérült

Gyulán egy kerékpárosnak, Orosházán egy kerékpárját toló gyalogosnak ütközött teherautó. A baleseteket a gyanú szerint mindkét esetben a tehergépkocsi-vezetők okozták. A rendőrség az ügyek vizsgálatát befejezte.