Marihuánával kereskedett

2018. 11. 08., cs - 15:39
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Kábítószert árult Békéscsabán egy férfi. A rendőrök elfogták, a bíróság az ügyészség indítványára letartóztatta. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésével gyanúsít a rendőrség egy békéscsabai férfit. A 31 éves K. Norbertet 2017. november 30-án vette őrizetbe a rendőrség. A lakásán műanyag dobozokban és tasakokban növényi törmeléket, valamint az anyag elkészítéséhez, adagolásához, tárolásához szükséges digitális mérleget, növényőrlőt, üvegeket találtak. Amikor a rendőrök bementek a lakásba, K. Norbertnél többen is voltak és egy fogyasztó éppen akkor távozott tőle. A férfi a nyomozás adatai szerint nemcsak a lakásán, hanem Békéscsabán, a Kazinczy és a József Attila lakótelepen is árult marihuánát. Az igazságügyi szakértői vizsgálatok kimutatták, hogy amfetamint is fogyasztott és a lakásán lefoglalt növényi törmelék kábítószert tartalmaz. A 31 éves K. Norbertet a bíróság az ügyészség indítványára letartóztatta, majd a kényszerintézkedés időtartamát meghosszabbította, így a férfi jelenleg is letartóztatásban van. A Békéscsabai Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat 2018. november 7-én továbbította a Békéscsabai Járási Ügyészségre. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.