Más autójával okozott balesetet

2018. 11. 26., h - 10:27
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A balatonalmádi rendőrök befejezték a jármű önkényes elvétele és ittas járművezetés elkövetése miatt folytatott vizsgálatot egy 30 éves budapesti férfival szemben.

A nyomozás adatai szerint 2018. szeptember 9-én este egy budapesti férfi balatonkenesei munkahelyéről elhajtott munkáltatója személygépkocsijával az autó tulajdonosának tudta és beleegyezése nélkül.

Közlekedése során balesetet okozott, a férfi megsérült, majd a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították. A vizsgálatok során felmerült a gyanú, hogy a sofőr a vezetés megkezdése előtt alkoholt fogyasztott, amelyet szakértői vizsgálat is megerősített. Az adatgyűjtés során az is kiderült, hogy az ukrán származású magyar állampolgárnak nem volt érvényes magyar vezetői engedélye.

jármű önkényes

A 30 éves P. Zsolttal szemben jármű önkényes elvétele bűntett és ittas vezetés vétsége miatt indult büntetőeljárás során a nyomozás vizsgálati szakaszában a Balatonalmádi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Az engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési eljárás indult a férfival szemben.

jármű önkényes

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy határsértőt fogtak el a rendőrök Békéscsabán

A magát algériainak valló férfit a vasútállomáson ellenőrizték. Nem tudta hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságát és azt, hogy jogszerűen tartózkodik Magyarországon. A rendőrök előállítják.

 

Szerszámokat lopott

A kiskunmajsai rendőrök egy 21 éves helyi férfit gyanúsítanak a betöréssel.

 

Falfirkák a lakótelepen

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai egy 28 éves helyi lakost hallgattak ki gyanúsítottként.