Más bankkártyájával fizetett a férfi

2020. 03. 28., szo - 12:57
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az ajkai rendőrök egy 36 éves devecseri lakost hallgattak ki gyanúsítottként.

Egy állampolgár értesítette a rendőrséget 2020. március 26-án 12 óra körül, hogy elveszített bankkártyájával ismeretlen tettes több alkalommal is fizetett három devecseri üzletben. Az adatgyűjtés eredményeként a rendőrök még aznap azonosították az elkövetőt, egy 36 éves helyi lakost. A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták a férfit, és vele szemben készpénz-helyettesítő fizetési eszközzel való visszaélés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik nyomozás az Ajkai Rendőrkapitányságon.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Háromszor elfogott díler

Kábítószerrel kereskedett, betört, a letartóztatása előtt levágta a lábáról a nyomkövetőt, utána pedig megszökött a XIX. kerületi zsaruk elől. F. Mihály Sándor nem jutott messzire, immár letartóztatták, a bajkeverésnek részéről egy időre vége.

 

Nem messze a Balatontól

A somogyi dombvidéken a nagyjából 4500 lelkes város a 24 települést felölelő járás és egyben a vonzáskörzet központja. A környék rendjére a Tabi Rendőrőrs ügyel. Tabbal együtt 13 ezer főnyi lakosság napi közbiztonságáról kell gondoskodniuk, rájuk hárul ügyes-bajos dolgaik, hatóságot érintő problémáik rendezése.

 

Az év rendőrei

Idén is elismerték az év rend­őrei munkáját, és kihirdették, kik kapnak Bátorságért érdemjelet. Az elismerések többségét később vehetik át személyesen Pintér Sándor miniszterelnök-helyettes, belügyminisztertől a díjazott zsaruk.