Másik járműre kiadott alvázszámot használt – a határrendészek elfogták

2020. 07. 28., k - 10:22
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Egyedi azonosító jellel visszaélés miatt indítottak büntetőeljárást a zalai rendőrök.

A Letenyei Autópálya Határátkelőhelyen jelentkezett kilépésre Horvátország irányába 2020. július 28-án 2 órakor egy férfi Opel személygépkocsival és a hozzákapcsolt utánfutóval, melyen egy Kawasaki típusú jet ski-t szállított. A járműszerelvény ellenőrzésekor a rendőrök megállapították, hogy a vontatmányon szereplő alvázszám nem gyári kialakítású, az a nyilvántartásban szereplő adatoktól eltérést mutat. Az utánfutó felépítése és kialakítása sem volt azonos az alvázszámhoz tartozó járművel. A járműszerelvény vezetőjét a rendőrök elfogták és előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki egyedi azonosító jellel visszaélés miatt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bolgár embercsempész rendőrkézen

A Tolna megyei rendőrök az M6-os autópálya Paksi pihenőjében fogták el a férfit, aki egy napelemkollektornak is nekihajtott, miközben menekült a rendőrök elöl.

 

Nyitás előtt ment a fagyizóba

Betörte a fagyizó üvegét ahonnan elvitte a pénzkazettát, majd nem sokkal később egy ház ablakát törte be, hogy elbújjon a rendőrök elől.

 

Román embercsempészek rendőrkézen

A járőrök az 1-es számú főúton, Győrszentiván külterületén ellenőriztek egy gépkocsit, amiben több mint egy tucat migráns tartózkodott.

 

26-an feltartóztatva

A rendőrök egy zárt furgonban találták meg a migránsokat, a jármű sofőrje elmenekült a helyszínről.