Még egy fűrészt is kölcsönkért a lopáshoz

2019. 06. 22., szo - 08:20
Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrség befejezte a vizsgálatot annak a férfinak az ügyében, aki kerékpárt lopott Nagypeterden.

Lopás miatt nyomozott a Szigetvári Rendőrkapitányság egy 34 éves katádfai férfi ellen, aki 2019. március 5-én délelőtt Nagypeterden, a Kossuth utcában lévő kerékpártárolóból lopott el egy biciklit.

Mivel a kétkerekű lánccal és lakattal volt lezárva, ezért kölcsönkért egy vasfűrészt egy helyi lakostól, akinek azt mondta, hogy az a saját biciklije, csak elhagyta a lakat kulcsát. Miután levágta a lakatot a kerékpárról, visszavitte a fűrészt, majd elhajtott. A rendőrök a nyomozás során beazonosították, majd elfogták és előállították a tolvajt a rendőrkapitányságra. Gyanúsítotti kihallgatásán beismerte tettét, és a rendőröknek azt is elmondta, hogy azért lopta el a biciklit, mert nem akart hazagyalogolni. A férfi lakhelyén megtartott kutatás során a rendőrök megtalálták, majd lefoglalták az eltulajdonított kerékpárt, és visszaadták a tulajdonosnak.

A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte, és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Két afgán határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.