Még gombócból is sok

2021. 08. 30., h - 06:30
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Ötszörös körözöttet fogtak el a XIII. kerületi rendőrök, miközben egy újabb bűncselekményen is rajta kapták.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. Kerületi Rendőrkapitányság vizsgálói és járőrei 2021. augusztus 26-án 16 óra körül egy olasz honosságú gépkocsi vezetőjét igazoltatták az V. kerületi Sörház utcában. Ellenőrizték a férfi adatait, amely során kiderült, hogy vele szemben három bíróság is körözést adott ki, mivel ki akart bújni a vele szemben csalás, egyedi azonosító jellel visszaélés, illetve jármű önkényes elvétele miatt folytatott eljárások alól.

L. Sándort ezeken kívül egy már jogerősen kiszabott 90 napos elzárás megkezdésének elmulasztása, illetve egy 200 ezer forintos szabálysértési bírság meg nem fizetése után átváltoztatott 40 napos elzárás miatt is körözték. A rendőrök a horogra akadt férfi autóját is ellenőrizték, amely szintén nem volt „tiszta”. A nyilvántartás adatai szerint a járműre felszerelt hatósági jelzés egy teljesen más kocsihoz tartozott, ezért a 49 éves L. Sándort az V. Kerületi Rendőrkapitányságra állították elő, ahol vele szemben egyedi azonosító jellel visszaélés bűntette miatt újabb büntetőeljárás indult. 

​ 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megállítva

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 25 éves román sofőr ellen, aki 12 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Lezárt akta: Jockey kalandjai

A dunakeszi rendőrök befejezték a staffordshire terrier tolvaja elleni nyomozást, a gyanúsítottal szemben vádemelést javasoltak.