Megbokrosodott lovak

2019. 08. 18., v - 14:58
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Négyen megsérültek Szajolban a fogathajtó versenyen, amikor az egyik szekérbe fogott lovak megbokrosodtak, és a közönség közé hajtottak.

A szajoli sportpályán megrendezett fogathajtó versenyen 2019. augusztus 18-án 10 óra előtt baleset történt. Az egyik fogat elé befogott lovak - eddig ismeretlen okból – megbokrosodtak, és a közönség közé hajtottak. A szekér két nézőt elsodort. A balesetben a fogathajtó és segédje is megsérült. A Szolnoki Rendőrkapitányság foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétség elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást.    


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Telhetetlen volt a csaló

Az egyenruhások fogták el azt a 36 éves nőt, aki közel másfél millió forint készpénzt csalt ki egy szekszárdi nőtől.

 

Forgalomterelés a 42-es számú főúton

Megnövekedett a határátlépés és a várakozás ideje a román határszakaszon, emiatt a személygépjárművek forgalmának terelésére kell számítani a 42-es számú főúton Hajdú-Bihar megyében.

 

Rendőrkézen a tolvaj és az orgazda

A szegedi rendőrök elfogtak egy 32 éves férfit, aki eltulajdonított egy számítógépet a város egyik közintézményéből. A nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki egy 29 éves férfit is, aki a gépet megvásárolta. Lopás, valamint orgazdaság miatt indult büntetőeljárás.