Megfenyegették és bántalmazták a sértettet

2018. 07. 03., k - 08:17
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A komáromi rendőrök rövid időn belül elfogták és őrizetbe vették a két gyanúsítottat.

Egy mocsai kocsmában ismerkedett meg a sértett a 38 éves H. Imrével és a 26 éves Cs. Alexandrával 2018. július 1-jén. Miután együtt végignéztek egy futball mérkőzést, H. Imre felajánlotta a sértettnek, hogy hazaviszi, amit ő el is fogadott. Mindhárman elmentek a sértett lakására, ahol együtt italoztak. Szóváltást követően a gyanúsítottak megütötték és a náluk lévő késsel megfenyegették újdonsült ismerősüket és a nála lévő készpénz, illetve mobiltelefon átadására szólították fel, amelynek a sértett eleget is tett. H. Imre és Cs. Alexandra ezután távozott a helyszínről.

Miután a komáromi rendőrök tudomást szereztek a bűncselekményről, a rendelkezésre álló személyleírás alapján rövid időn belül azonosították és másnap elfogták a 38 éves férfit és a 26 éves nőt. Ellenük felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a rendőrség. A Komáromi Rendőrkapitányság a két gyanúsítottat kihallgatásukat követően őrizetbe vette és előterjesztést tett letartóztatásuk indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A helyszínen elfogták a szúrkálót

A gyanú szerint két férfi összeszólalkozott, majd a fiatalabbik több késszúrással megsebesítette vitapartnerét, aki ennek következtében életét vesztette.

 

Miniszteri elismerést kapott

Smajda Ilona Márta r. alezredes, a Szekszárdi Rendőrkapitányság kiemelt főelőadója hosszú évtizedeken keresztül végzett kiemelkedő munkáját köszönték meg.