Megmentésre vártak

2017. 10. 04., sze - 15:13
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Több mint 150 kistestű kiskutyát találtak elhanyagolt körülmények között Szénásvölgypusztán az állatvédők.

A rendőrségre 2017. október 4-én 10 óra körül érkezett állampolgári bejelentés, hogy Szénásvölgypusztán, egy családi ház udvarán nem megfelelő tartási körülmények között több tucat kiskutyára bukkantak.

A helyszínre érkező rendőrök az ingatlan területén több kistestű ebet találtak, amelyek faládákban, nyúlketrecekben és ólakban, a saját ürülékükben voltak összezsúfolva.

A kiskutyák mentése, megszámlálása és a helyszíni szemle jelenleg is folyamatban van. A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság állatkínzás vétség elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást egy 60 éves külföldi nő ellen.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közlemény

Személyi változás a Komlói Rendőrkapitányságon.

 

Az ittas sofőrök kockáztatják a közlekedés biztonságát!

A rendőrök nyolc ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból, mielőtt még balesetet okozhattak volna az év harmadik hetében. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai továbbra is kiemelt figyelmet fordítanak a közúti ellenőrzések során az ittas vagy bódult vezetők kiszűrésére.

 

A szó nem száll el

Tangl László a Nemzeti Szakértői és Kutató Központ (NSZKK) Műszaki Szakértői Intézetének – ahogy ő fogalmaz – részben szakmai, részben funkcionális vezetője.

 

Tetten érték a tolvajokat

Két férfi egy devecseri raktárból különféle, építkezéshez szükséges tárgyakat lopott, az Ajkai Rendőrkapitányság rendőrei tetten érték őket.

 

Terepszemle a Pilisben

Az ünnepek idején két rendőrkapitányság zsarui erdőismerő szakemberek társaságában, terepjáróval és bakancsban végeztek bűnmegelőzési tevékenységet a Pilisben.

 

Nyílt nap Körmenden

Ismét nyílt napot tartottak a Körmendi Rendészeti Szakgimnáziumban január 8-án.