Megmentésre vártak

2017. 10. 04., sze - 15:13
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Több mint 150 kistestű kiskutyát találtak elhanyagolt körülmények között Szénásvölgypusztán az állatvédők.

A rendőrségre 2017. október 4-én 10 óra körül érkezett állampolgári bejelentés, hogy Szénásvölgypusztán, egy családi ház udvarán nem megfelelő tartási körülmények között több tucat kiskutyára bukkantak.

A helyszínre érkező rendőrök az ingatlan területén több kistestű ebet találtak, amelyek faládákban, nyúlketrecekben és ólakban, a saját ürülékükben voltak összezsúfolva.

A kiskutyák mentése, megszámlálása és a helyszíni szemle jelenleg is folyamatban van. A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság állatkínzás vétség elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást egy 60 éves külföldi nő ellen.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hajnali garázdaság

A veszprémi rendőrök a helyszínen elfogták a bevásárlókocsival dobálózó 25 éves helyi lakost.

 

Falfirkák városszerte

A szekszárdi rendőrök három személyt gyanúsítanak azzal, hogy a város különböző pontjain legalább 51 graffitit készítettek.

 

Lóháton is vigyáznak a biztonságra

A Balatonkenesei Rendőrőrs lovas körzeti megbízottja és egy gyulafirátóti lovas polgárőr együtt teljesített szolgálatot Balatonfüreden.

 

Buszsofőrt ütött meg

Az erzsébetvárosi járőrök hét perc alatt, a helyszínen elfogták azt az ukrán férfit, aki bántalmazott egy buszvezetőt, mert nem engedte felszállni a járatra.

 

Az ülések alá bújt

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.