Megmentésre vártak

2017. 10. 04., sze - 15:13
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Több mint 150 kistestű kiskutyát találtak elhanyagolt körülmények között Szénásvölgypusztán az állatvédők.

A rendőrségre 2017. október 4-én 10 óra körül érkezett állampolgári bejelentés, hogy Szénásvölgypusztán, egy családi ház udvarán nem megfelelő tartási körülmények között több tucat kiskutyára bukkantak.

A helyszínre érkező rendőrök az ingatlan területén több kistestű ebet találtak, amelyek faládákban, nyúlketrecekben és ólakban, a saját ürülékükben voltak összezsúfolva.

A kiskutyák mentése, megszámlálása és a helyszíni szemle jelenleg is folyamatban van. A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság állatkínzás vétség elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást egy 60 éves külföldi nő ellen.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy órán belül elfogták

A rendőrség befejezte a vizsgálatot annak a férfinak az ügyében, aki lőfegyverrel akart trafikot rabolni Pécsett.

 

Használaton kívüli benzinkútról loptak

A kisteleki nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki azt a három baksi férfit, akik különböző műszaki cikkeket, gépkocsialkatrészeket, csaptelepeket és radiátorokat vittek el egy használaton kívüli pusztaszeri benzinkútról.

 

Őrizetben

A Pest megyei nyomozók egy 24 éves pándi férfi ellen indítottak eljárást emberölés és súlyos testi sértés megalapozott gyanúja miatt.

 

Megszólalt a riasztó, lebukott a tolvaj

Velencén, egy építés alatt álló ingatlanból akart egy férfi eltulajdonítani kábeleket, szigetelőanyagokat, alkatrészeket, ám a riasztó berendezés megszólalt és a tulajdonos bejelentésére a járőrök a helyszín közelében elfogták a tettest.