Megölte a csecsemőt

2018. 12. 27., cs - 10:40
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

A nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy 34 éves pásztói nő ellen. 

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2018. január 8-án 20 óra 30 perckor állampolgári bejelentés érkezett, miszerint Pásztó belterületén egy újszülött testrészét találták meg. A rendőrök a forrónyomon történő intézkedések eredményeként rövid időn belül beazonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 34 éves helyi lakost.
A nyomozás és a beszerzett igazságügyi orvosszakértői vélemény alapján a nő a gyermeket 2018. január első napjaiban megszülte, ezt követően megölte. 

A rendőrök a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket a jelenleg letartóztatásban lévő gyanúsított ügyében elvégezték, és az iratokat a napokban átadták az illetékes ügyészségnek.  
 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt vizsgálat: szemeteltek

A Bácsalmási Rendőrőrs nyomozói vádemelést javasolnak azzal a két férfivel szemben, akik háztartási hulladékot borítottak az árokpartra.

 

Letartóztatásban várja a vádemelést

A szekszárdi rendőrök alig két hét alatt befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 21 éves helyi férfival szemben folytattak gépkocsifeltörés-sorozat miatt.

 

Egyedül próbálkozott

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Ásotthalomnál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.