Megölte a testvérét

2020. 01. 05., v - 08:10
Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Megölte testvérét egy helybeli férfi Mórahalmon. A rendőrök a feltételezett elkövetőt rövid időn belül elfogták, előállították, majd őrizetbe vették.

Ahogy arról korábban beszámoltunk a tűzoltók 2020. január 4-én reggel egy holttestet találtak egy lakástűz oltását követően Mórahalmon.

A Szegedi Rendőrkapitányság és a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói a bejelentéstől számított 12 órán belül azonosították, elfogták, előállították majd őrizetbe vették a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét. A megalapozott gyanú szerint a 20 éves férfi egy vitát követően leszúrta a testvérét, majd rágyújtotta a házat. Kihallgatása során a gyanúsított beismerő vallomást tett, ellene emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságon.

A nyomozók az illetékes ügyészségen előterjesztetést tettek letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Éjszakai migrációs nyomás Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba 59 határsértő Csongrád megyében éjszaka. A rendőrök 23 főt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket, 36 fő bejutását pedig megakadályozták.

 

Bilincsben a kerékpártolvaj

A pilisvörösvári rendőrök elfogták azt a 47 éves budapesti férfit, aki az elmúlt időszakban három bringát is elkötött Solymáron.