Megöltek egy férfit Terézvárosban – a rendőrök elfogták a feltételezett elkövetőt

2020. 04. 18., szo - 15:39
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A BRFK rendőrei tizenöt órán belül elfogtak egy 41 éves nőt, akit a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítanak.

Ahogy arról korábban beszámoltunk a Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2020. április 17-én 18 óra 25 perckor érkezett bejelentés arról, hogy Budapesten, a VI. kerületi Bajza utca egyik lakásában egy elhunyt férfit találtak.

A BRFK rendőrei a helyszínen szemlét tartottak, és megállapították, hogy a férfi halálát idegenkezűség okozta, ezért a BRFK Életvédelmi Osztálya emberölés bűntett gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A terézvárosi járőrök személyleírás alapján 2020. április 18-án 8 óra 50 perckor Budapesten a Nyugati téren elfogtak és előállítottak egy 41 éves budapesti nőt. 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya T. Olga ellen emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást. Kihallgatása folyamatban van.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen a hajnali kifosztó

A rendőrök akkor érték tetten az elkövetőt, amikor éppen egy - miskolci buszmegállóban - alvó férfitől próbálta elvenni az értékeit.

 

Embercsempész Nagylaknál

A feltartóztatott személyekkel szemben a további eljárást a román határőrizeti szerv folytatja le.

 

Határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.