Megrongálta a porcelán emlékművet a férfi, a járőrök elfogták

2020. 08. 12., sze - 13:46
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A veszprémi rendőrök rövid időn belül azonosították, és gyanúsítottként kihallgatták a bűncselekmény elkövetőjét.

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2020. augusztus 12-én 3 óra 45 perckor arról, hogy Veszprém központjában, az egyik körforgalomban elhelyezett porcelán emlékművet ismeretlen személy kővel megrongálta, cselekményével közel három millió forint kárt okozott.

A rendőrök adatgyűjtésének eredményeként azonosították a feltételezett elkövetőt, és nem sokkal később Veszprémben, a Rózsa utcai játszótéren elfogták, előállították a helyi rendőrkapitányságra, és őrizetbe vétele mellett gyanúsítottként kihallgatták rongálás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A 20 éves sárkeresztúri férfi beismerte tettét, és elmondta, hogy idegességében dobálta meg kövekkel a szobrot.

A nyomozók előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

rongálás

rongálás


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Alig egy másodpercen múlott

Ismét egy simontornyai vasúti átjáróban levő térfigyelő kamera rögzítette azt a jogsértést, mely kis híján tragédiával végződött.

 

26 telefont lopott másfél hét alatt – elfogták a rendőrök

Az V. kerületi rendőrök a feltételezett elkövető bőröndjében nagy mennyiségű pénzt, okmányokat, és mobiltelefonokat találtak; azokat a gyanú szerint korábban a marokkói származású férfi lopta el belvárosi szórakozóhelyek vendégeitől.