Megrongálta a székely kaput Tiszakanyáron

2019. 01. 17., cs - 07:15
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Beismerte tettét.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság Dombrádi Rendőrőrse garázdaság elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást R. J. 38 éves tiszakanyári lakos ellen. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított italozást követően egyik rokonával tartott hazafelé a kocsmából 2019. január 10-én, Tiszakanyáron. A két férfi egy park mellett haladt el, amikor R. J. rugdosni kezdte az ott álló székely kapu díszítőelemeit, amelyek ennek következtében megrongálódtak, kitörtek. A rendőrök a közterületi térfigyelő rendszer felvételeinek segítségével rövid időn belül azonosították az elkövetőt. R. J. gyanúsítotti kihallgatása alatt tettét beismerte, de arra nem tudott magyarázatot adni. A büntetőlejárás alatt szabadlábon védekezhet.  

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Teljes útlezárás a 43-as főúton

Baleset miatt teljes az útlezárás a 43-as főút 6-os kilométerszelvényében, Szeged-Szőregen. A forgalmat a rendőrök a főút melletti szervizútra terelik.

 

Három embercsempész ellen indult eljárás

Egy szerb, egy bosnyák és egy szlovák állampolgárságú férfi ellen embercsempészés miatt indult eljárás Csongrád megyében. Nyolc bangladesi férfit szállítottak.

 

Szemébe sütött a nap

A Paksi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya befejezte a vizsgálatát annak a 70 éves bölcskei férfinak az ügyében, akivel szemben közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt indult eljárás.

 

Három körözés volt ellene érvényben

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Célkörözési Osztály munkatársai rövid előkészület után, egy szervezett akció keretében Pécsen, búvóhelye közelében fogták el azt a férfit, aki a vérfertőzés miatt jogerősen kiszabott börtönbüntetésének letöltését nem kezdte meg.