Megszüntették az eljárást

2019. 10. 04., p - 14:28
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

A Szekszárdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya egy helyi önkormányzati képviselőjelölt feljelentése alapján – lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt – indított büntetőeljárás vizsgálata során megállapította, hogy nem történt lopás.

Feljelentés érkezett a Szekszárdi Rendőrkapitányságra 2019. szeptember 19-én, mert az egyik önkormányzati képviselőjelölt, – a feljelentés megtétele előtt – a város közterületein elhelyezett plakátjai eltűntek. Az ügyben a Szekszárdi Rendőrkapitányságon büntetőeljárást rendeltek el lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.  A rendőrségen a feljelentés alapján indított büntetőeljárásban a szükséges nyomozati cselekményeket elvégezték, és megállapították, hogy lopás nem történt.

A büntetőeljárást a Szekszárdi Rendőrkapitányságon megszüntették, az eljárás tárgyát képező plakátokat pedig sértetlenül – Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzatával együttműködve – a feljelentő részére visszaadták.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Két határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.