Megszúrta élettársát

2021. 02. 21., v - 08:30
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

A Heves megyei rendőrök őrizetbe vették a 45 éves elkövetőt.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetése miatt folytat eljárást a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya egy kisnánai férfi ellen.

A 45 éves férfi a nyomozás adatai szerint 2021. február 20-án a reggeli órákban élettársát kisnánai családi házukban egy veszekedést követően többször megszúrta egy késsel, majd ezt követően magát is megsebesítette a szúróeszközzel. A mentőszolgálat munkatársai mindkét sérültet kórházba szállították. A sértett az elsődleges adatok szerint életveszélyes sérülést szenvedett.

A rendőrök a férfit őrizetbe vétele mellett gyanúsítottként hallgatták ki, melyen beismerő vallomást tett. Továbbá előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megállítva

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 25 éves román sofőr ellen, aki 12 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Lezárt akta: Jockey kalandjai

A dunakeszi rendőrök befejezték a staffordshire terrier tolvaja elleni nyomozást, a gyanúsítottal szemben vádemelést javasoltak.