Megszúrta élettársát a pátrohai férfi, a rendőrök elfogták

2020. 06. 12., p - 07:00
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Emberölés bűntett kísérlete miatt kell felelnie.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást F. J. 62 éves pátrohai lakos ellen. A nyomozás adatai szerint a Pátrohán élő pár tagjai között féltékenység miatt alakult ki veszekedés 2020. június 11-én. A szóváltás elfajult, és a férfi egy esetben egy késsel megszúrta a 40 éves nőt, miközben kijelentette, hogy megöli. A második szúrást egyik ismerősük akadályozta meg, aki éppen a házban tartózkodott. A nőt a mentőszolgálat munkatársai életveszélyes sérüléssel vitték kórházba. A bejelentés után a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét a Kisvárdai Rendőrkapitányság Dombrádi Rendőrőrsének munkatársai otthonában elfogták, és előállították. A megyei rendőr-főkapitányság nyomozói emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a férfit gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették. A kihallgatása alatt F. J. beismerő vallomást tett.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy éjszaka két életmentés

A kunszentmártoni rendőröket alig két óra eltéréssel előbb egy 28 éves, majd egy 82 éves férfi keresésére riasztották. Mindkét férfit épségben megtalálták.

 

Bódultan vezetett

A kisújszállási rendőr egy 28 éves sofőr ellenőrzésekor kábítószergyanús anyagot is talált az autóban. A férfit előállították.

 

Migránsok az M1-es autópályán

A rendőrök az M1-es autópályán, Tata térségében elfogtak egy 30 éves belga férfit, aki 22 migránst akart külföldre juttatni.