Megtalálták a Karcagon megölt nő holttestét

2021. 01. 08., p - 08:16
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Nem a Dunába dobta, hanem elásta volt élettársa holttestét a felsőlajosi férfi. A tapasztalt nyomozóknak köszönhetően derült fény az igazságra.

Egy karcagi nő eltűnésében kezdett eljárást a Karcagi Rendőrkapitányság még 2020. december 24-én. A bevezetett rendőri intézkedések következtében több körülményt is értékelt a hatóság, és további érdemi adatok kerültek felszínre, miután Lajosmizsénél egy erdős területen megtalálták az eltűnt nő ruháit. A körözési eljárás során feltárt gyanús körülmények arra engedtek következtetni, hogy a keresett személy bűncselekmény áldozata lett. A gyanú rövid időn belül a nő volt élettársára terelődött, akit emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgattak, majd őrizetbe vettek és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

B. Attila elismerte a bűncselekmény elkövetését. Elmondta, hogy szóváltást követően bántalmazta áldozatát, aki ennek következtében életét vesztette. A férfi először azt állította, hogy a holttestet a gépkocsijával a Dunához vitte, és ott vízbe eresztette. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozóinak hatásos kihallgatás-technikai kérdéseire 2021. január 7-én – folytatólagos gyanúsított kihallgatásán – beismerte, hogy áldozatát nem a folyóhoz vitte, hanem lakhelyének közelében elásta. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai még aznap megtalálták a holttestet. Az eljáró hatóság szakértők bevonásával vizsgálja a bűncselekmény körülményeit. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Keserű véget ért az édesszájú betörő sorsa

Az alsószentmártoni férfinek többrendbeli lopás miatt kell felelnie. Az egyik ház hűtőjéből még a születésnapi tortát is ellopta, ráadásul elfogásakor is lopott sütemény volt nála.

 

Biztonsági őrre támadt egy család Kecskeméten

A helyes maszkhasználatra hívta fel egy nő és két gyermeke figyelmét a biztonsági őr, ezért bántalmazták. Az asszonynak kiskorú veszélyeztetetése és könnyű testi sértés, két gyermekének pedig csoportosan elkövetett garázdaság miatt kell felelnie.

 

Kivezették

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 44 éves ukrán sofőr ellen, aki 18 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Fiatalkorú kifosztó őrizetben

A 15 éves fiú a nyomozók által beszerzett információk szerint legalább tizenhét bűncselekményt követett el alig öt hónap alatt.