Megtalálták, eltették

2022. 01. 14., p - 12:27
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki egy 36 és egy 26 éves ászári férfit, akik a gyanú szerint megtaláltak és megtartottak egy hátizsákot a benne lévő értékekkel.

A Kisbéri Rendőrkapitányságon eljárás indult ismeretlen tettes ellen, aki 2022. január 4-én délután Tárkány külterületén, az út mellett álló gépjárműből eltulajdonított egy hátizsákot. Abban hőkamera, akkumulátor, fejlámpák, vadászjegyek és fegyvertartási engedélyek voltak. A táskában lévő érték több mint 300 ezer forint volt. A feljelentést követően a rendőrök adatgyűjtést végeztek, melynek során 2022. január 12-én azonosították, és a rendőrkapitányságra előállították a feltételezett elkövetőket. A két férfit gyanúsítottként kihallgatták. A Kisbéri Rendőrkapitányság jogtalan elsajátítás miatt indított büntetőeljárás. Az eltulajdonított tárgyakat a nyomozók megtalálták és lefoglalták. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megoldották a problémát

Egy gádorosi férfi autója defektet kapott, de nem volt szerszáma, hogy lecserélje. A nagykátai rendőrök segítettek.

 

Vádemelési javaslat a bűnszervezet vezetője ellen

Az Egyesült Királyságban élő irányító személy és a magyarországi csoport tagjai az „unokázós-csalás” módszerével 2020. április 3-16. között összesen hat nyugdíjast tévesztettek meg. A szekszárdi rendőrök befejezték a nyomozást.