Megütötte, majd elvette a napszemüvegét

2019. 06. 30., v - 08:00
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Egy budapesti rendőrségi alkalmazott visszatartotta a támadót addig, amíg a kerületi kollégák a helyszínre értek.

Egy külföldi turista 2019. június 26-án délután három óra után Budapesten a rakparton sétált, amikor egy 32 éves budapesti férfi odalépett hozzá, megütötte és elvette a napszemüvegét.

A bűncselekménynek szemtanúja volt egy közelben tartózkodó rendőrségi alkalmazott, aki azonnal a férfi nyomába eredt, megállította és az elkövetőt a járőrök kiérkezéséig visszatartotta.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitányság rendőrei Sz. Ferencet elfogták, előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol rablás bűntett gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Húsz határsértőt tartóztattak fel

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba húsz határsértő Csongrád megyében tegnap. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Aludtak, miközben tolvajok jártak a lakásban

A józsefvárosi nyomozók befejezték annak a három férfinak az ügyét, akik az éjszaka közepén besurrantak egy lakásba, majd onnan pénzt, mobiltelefont és egy slusszkulcsot loptak.