Megverte az édesapját

2019. 01. 24., cs - 09:07
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

A nagykanizsai rendőrök egy 21 éves bánokszentgyörgyi férfit hallgattak ki gyanúsítottként.

A nagykanizsai kórházból érkezett bejelentés a rendőrségre 2019. január 23-án 11 óra körül, hogy egy férfi jelentkezett ellátásra, akit elmondása szerint a fia vert meg. A rendelkezésre álló adatok szerint a 21 éves fiatalember január 11-én az esti órákban megjelent édesapja bánokszentgyörgyi otthonában, ahol rátörte az ajtót, rugdosta a sértettet és egy parketta léccel megütötte. Az édesapa a bántalmazás következtében súlyos sérülést szenvedett.

A rendőrök a fiatal férfit 2019. január 23-án 16 óra 50 perckor elfogták, előállították a rendőrségre, ahol súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

ő

a


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Nyíltan a szegedi nyílt napon

A Szegedi Rendészeti Szakgimnáziumban február 7-én tartottak nyílt napot. A közel száz érdeklődő fiatal bepillantást nyerhetett az intézmény életébe. Láthattak csapatszolgálati, alaki, kutyás, önvédelmi és fegyverbemutatót, megismerkedhettek a bűnügyi helyszínelők és a határvadászok munkájával, valamint megnézhették, milyen körülmények között tanulhatnak, ha beadják a jelentkezési lapot.

 

Kapcsolati tőke

Az érvényesülés zálogaként ismert kapcsolati tőkét kamatoztatta két Heves megyei körzeti megbízott, amikor egy hevesi idősek otthonának betörőjét derítették fel. A rövid idő alatt befutó lakossági információkból eredményt kovácsoltak.

 

Derűs nap Adyligeten

Az Adyligeti Rendészeti Szakgimnáziumban február 6-án tartottak nyílt napot. Megnyitóbeszéde elején, miután köszöntötte a megjelent több száz érdeklődő középiskolást, Sóti Kálmán ezredes, iskolaigazgató utalt arra, hogy a rendőri komoly és felelősségteljes hivatás.

 

Egy művelet más szemszögből

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) kábítószer-ellenes egységénél a mindennapok része a nyomozás, felderítés, és az elkövetők vagy sok esetben elkövetői csoportok elfogása.

 

Hívásfogadók ünnepe

A Miskolci és a Szombathelyi Hívásfogadó Központban programsorozatokkal várták az érdeklődőket a 112-es egységes európai segélyhívó szám (EENA) napján, február 11-én. Idén először csatlakozott a kezdeményezés népszerűsítéséhez a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési osztálya is.