Méhkaptárokat lopott

2019. 12. 11., sze - 11:35
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A kocsi lakos 12 méhkaptárt lopott el, hogy megtanulja a méhészkedést. A nyomozók azonosították és kihallgatták a tettest, az ellopott kaptárokat pedig lefoglalták.

A gyanú szerint a 23 éves férfi 2019. július elején Kocs község külterületéről ellopott 12 darab méhkaptárt, a benne lévő szárnyas rovarokkal és mézzel együtt. A tettes egyedül szállította el kaptárokat, amiket egy ismerőse telkére vitt. A sértett csak július 11-én tett feljelentést a Tatai Rendőrkapitányságon. A rendőrök, a bevezetett nyomozati cselekmények során azonosították és gyanúsítottként hallgatták ki a 23 éves kocsi lakost. A férfi a bűncselekmény elkövetését beismerte. Tettét azzal magyarázta, hogy a méhészkedést akarta megtanulni. Ellene a rendőrök lopás miatt indítottak büntetőeljárást. A nyomozók az ellopott kaptárokat megtalálták és lefoglalták.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Útjukba álltak

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 39 éves belga sofőr ellen, aki 21 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Visszakapta ellopott akkumlátorát

A szemfüles szomszédasszony felírta annak a furgonnak a rendszámát, amivel a tolvajok közlekedtek Telkibányán. A nyomozók három férfit hallgattak ki gyanúsítottként a lopással összefüggésben.

 

Szekszárdi diadal

A Heves megyei csapat nyerte a X. Országos Szakmai Közlekedésrendészeti Versenyt.