Menekülés közben fogták el

2019. 01. 17., cs - 10:11
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

A szekszárdi lopás elkövetője egy korábbi bűncselekményt is beismert.

A Szekszárdi Rendőrkapitányság eljárást indított lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 18 éves szekszárdi lakos ellen.

A férfi 2019. január 13-án délben Szekszárdon kikapta egy nő kezéből a táskáját, majd elfutott vele. A menekülő férfit a helyszíntől nem messze vették észre a járőrök, akik az elkövetőt elfogták, előállították, majd a Bűnügyi Osztály munkatársai gyanúsítottként hallgatták ki.

A férfi beismerte a bűncselekmény elkövetését, valamint egy korábbi esetet is bevallott, melynek során kitépett egy táskát egy férfi kezéből. Ebben az ügyben a rendőrség rablás bűntett elkövetése miatt indított eljárást.

A férfit őrizetbe vették, majd előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. 

A rendőrök az ellopott táskát lefoglalták és a sértettnek visszaadták. Az ügyben a további eljárást a Szekszárdi Rendőrkapitányság Felderítő Alosztálya folytatja le.

A sértett egy köszönőlevelet küldött a rendőröknek, melyben a gyors és hatékony intézkedésükért fejezte ki háláját.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Két gyermeket rabolt ki, öt percen belül elfogták

Dunaújvárosban két tizenhárom éves fiútól vette el a náluk lévő értéktárgyaikat, majd megfenyegette őket az a helyi férfi, akit a részletes személyleírás alapján a rendőrök a bejelentést követően nyomban elfogtak, majd őrizetbe vettek.

 

Más útlevelével próbálkoztak

Embercsempészés miatt indult eljárás egy szerb-magyar kettős állampolgár ellen, aki két koszovói férfit próbált meg Magyarországra beutaztatni Röszkénél.