Mentősre támadt egy férfi Erzsébetvárosban – a járőrök öt perc alatt elfogták

2020. 05. 30., szo - 15:00
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Az agresszív támadónál a rendőrök - elfogását követően - drogtesztet alkalmaztak, amely THC-ra pozitív értéket mutatott.

A Budapesti Rendőr-főkapitányságra 2020. május 30-án 11 óra 40 perckor az Országos Mentőszolgálat munkatársa tett bejelentést arról, hogy egy férfi - akivel épp az Erzsébet Kórházba tartottak- a mentőautóban rájuk támadt és a mentőápolót a mellkasán és az arcán ököllel megütötte.

A VII. kerületi Rendőrkapitányság járőrei a bejelentést követően öt percen belül a helyszínre értek és elfogták a 29 éves budapesti L. Ádámot. A 29 éves férfivel szemben elfogását követően a rendőrök drogtesztet alkalmaztak, mely THC-ra pozitív eredményt mutatott. 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. kerületi Rendőrkapitányság L. Ádámot közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett, súlyos testi sértés kísérlet bűntett és kábítószer birtoklása vétség miatt gyanúsítottként hallgatja ki, és őrizetbe vétele mellett előterjesztést tesz letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértő Csongrád-Csanád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Három nap alatt 81 gyorshajtó

A kapuvári rendőrök többek között a 8611-es számú úton – a korábbi halálos baleset helyszínén – és a 8529-es számú úton tartottak sebesség-ellenőrzést.

 

Megszakították a sorozatot

Több vagyon elleni bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható az a férfi, akit őrizetbe vettek a püspökladányi nyomozók.

 

Szemtanúk jelentkezését várjuk!

A győri rendőrök a lakoság segítségét kérik egy Győr-Gyárváros városrészben történt közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény kapcsán indult nyomozásban.