Mindent vitt

2019. 04. 07., v - 08:54
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök rövid időn belül azonosították és elfogták a jászalsószentgyörgyi lopás gyanúsítottját.

A Jászberényi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy jánoshidai lakos ellen. A 26 éves férfi 2019. április 6-ra virradóra bejutott egy jászalsószentgyörgyi ingatlanra, és az udvaron parkoló két autóból egy fékbetétet és egy kompresszort, a melléképületből pedig flexeket, fűnyírót és egy kerékpárt tulajdonított el.

A rendőrök a széleskörű adatgyűjtést követően azonosították, majd elfogták a tolvajt. A nyomozók a férfit gyanúsítottként kihallgatták, az ellopott tárgyakat megtalálták és a sértett részére visszaadták.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Pályaorientációs nap Dabason

A Dabasi Rendőrkapitányság munkatársai 2019. október 16-án a dabasi Gyóni Géza Általános Iskola és a Szent János Katolikus Általános Iskola tanulói részére tartottak pályaorientációs napot.

 

Közös életet ígért, milliókat kért

Megismerkedésükkor munkát kínált egy szarvasi nő egy kecskeméti férfinak, majd azt mondta neki, hogy össze akar költözni vele, csak fel kell újítani azt a házat, amiben lakni fognak. Így vette rá arra, hogy közel 3 millió forintot adjon neki.

 

Keressük Demeter Zoltánt

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy 31 éves, sátoraljaújhelyi férfi eltűnése ügyében.

 

Ittasság a gyanú

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 28 ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év 41. hetében, mielőtt még balesetet okozhattak volna.

 

Nyomokból olvastak

Szeptember 26-án valószínűleg a Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Szervek bűnügyi technikai osztály kutyavezetői alosztályának dunakeszi objektuma volt a legkevésbé áhított hely a törvény elől bujkálni szándékozók számára.

 

Drogériából loptak, keressük őket

A székesfehérvári rendőrök bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt keresik a fényképfelvételeken látható ismeretlen elkövetőket.