Munkahelyéről lopott, de kiderült

2020. 12. 04., p - 10:41
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

A bonyhádi rendőrök egy 47 éves aparhanti férfit hallgattak ki lopás és sikkasztás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Az egyik bonyhádi cég képviselője tett feljelentést 2020. szeptember 14-én ismeretlen személy ellen, aki az egyik – a telephelyen leállított munkagépből – gázolajat lopott. Az eset kapcsán a Bonyhádi Rendőrkapitányságon büntetőeljárást indítottak. A szeptemberi lopást követően októberben ismét elloptak 20 liternyi gázolajat egy telepen tárolt munkagépből. Továbbá kiderült az is, hogy ismeretlen egy ütve fúrót és egy fűkaszát is elvitt az üzem területéről.

A lopásokkal kapcsolatban a rendőrök látókörébe került egy – a vállalatnál dolgozó – 47 éves aparhanti férfi, akit a rendőrök elszámoltattak. A lakóhelyén tartott kutatás során a nyomozók megtalálták és lefoglalták az ellopott fűkaszát, és két ballon gázolajat, mely vélhetően szintén a telephelyről származik.  Az elkövetőt gyanúsítottként hallgatták ki egyrendbeli lopás vétség és egyrendbeli sikkasztás vétség elkövetése miatt.

kép

Az ellopott fűkaszát a rendőrök a napokban visszaadták a cég képviselőjének.  


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam