Munkahelyéről lopott, elfogták

2022. 01. 14., p - 12:18
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

A balassagyarmati rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki a 20 éves férfit.

A somoskőújfalui lakos 2022. január 13-án napközben munkahelyén dolgozott Balassagyarmat belterületén egy építkezési területen, amikor a raktárhelyiségbe bement, az ott található két hűtőpultot egy vésővel szétverte és azok réz tartalmú alkatrészeit kibontotta. A hűtőpultok szétverésével járó zajra a férfi egyik munkatársa felfigyelt, aki a gyanúsítottat cselekménye közben megzavarta, így ő a réz kábeleket ellopni nem tudta.

Gyanú merült fel arra vonatkozóan is, hogy a 20 éves férfi a raktárhelyiségből 2021. október hónaptól folyamatosan tulajdonított el kisebb adagokban tűzifát, amelyet az építési területen elégetett.

A Balassagyarmati Rendőrkapitányság munkatársai a helyszínen elfogták, előállították, és lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt kihallgatták a férfit, aki a bűncselekmény elkövetését elismerte.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy órán belül kattant a bilincs

A feltételezett elkövetőket rövid időn belül elfogták a debreceni rendőrök. Felfegyverkezve, csoportosan elkövetett rablás gyanúja miatt indult eljárás velük szemben.

 

Vádemelési javaslat a bűnszervezet vezetője ellen

Az Egyesült Királyságban élő irányító személy és a magyarországi csoport tagjai az „unokázós-csalás” módszerével 2020. április 3-16. között összesen hat nyugdíjast tévesztettek meg. A szekszárdi rendőrök befejezték a nyomozást.

 

24 óra

A rendőrök azonosítottak, majd elfogtak egy 31 éves férfit, aki egy késsel többször megszúrta szerelmi riválisát Szegeden.