Nagy értékű gépeket lopott egy építkezésről

2019. 09. 25., sze - 11:40
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A gyanúsított gondosan elrejtette az eltulajdonított eszközöket a saját udvarán. A püspökladányi rendőrök azonban megtalálták őket, a férfinak pedig lopás miatt kell felelnie.

A rendőrségre 2019. július 21-én érkezett bejelentés arról, hogy egy bihartordai építkezésről több, nagy értékű gépet is eltulajdonítottak. Az egyenruhások a helyszínre mentek és adatgyűjtést, valamint tanúkutatást végeztek, amelynek eredményeként látókörükbe került egy mikepércsi lakos. A 22 éves férfinál kutatást tartottak a nyomozók, és az ingatlanja udvarán elrejtve, nylonnal letakarva, valamint dobozok mögé rejtve megtalálták a közel 3 millió forint értékű gépeket. Az eltulajdonított kotrógépet, valamint a döngölőt lefoglalták a rendőrök, majd visszaadták a tulajdonosának.

A Püspökladányi Rendőrkapitányság a férfival szemben lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást. A szükséges eljárási cselekményeket a nyomozók elvégezték, és az iratokat átadták az illetékes ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Újabb migránscsoport

Tizenöt illegális migránst tartóztattak fel a rendőrök Bács-Kiskun megyében.

 

Magánlaksértés és testi sértés

A nyomozók őrizetbe vették azt a három helybélit, akik a gyanú szerint berúgták az egyik kiskunhalasi ingatlan kapuját, majd az udvaron bántalmazták az ott lakó férfit.