Nap mint nap lopott kedvenc üzleteiből

2021. 07. 28., sze - 13:22
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A veszprémi rendőrök üzletszerűen elkövetett lopás vétség elkövetésével gyanúsítanak egy 71 éves nőt, aki gazdag árukészletet halmozott fel a lakásán.

Egy veszprémi áruház képviselője személyesen tett bejelentést a rendőrségen 2021. július 26-án arról, hogy az egyik törzsvásárlójuk az elmúlt hónapokban rendszeresen lopott lakberendezési termékeket az üzletükből. A bolt helyi vezetője szerint a nő kétszázezer forintot meghaladó kárt okozott a cégnek. Az ügyben folytatott széleskörű adatgyűjtés eredményeként az egyenruhások beazonosították a feltételezett elkövetőt és még a bejelentés napján a lakásán elfogták. A megtartott kutatás során nem csupán a sértett gazdasági társaság áruházából eltulajdonított iparcikkek, hanem egy elsősorban élelmiszeripari termékeket forgalmazó üzletlánc két veszprémi üzletéből eltulajdonított termékek is előkerültek. Ez utóbbiak értéke százezer forint nagyságrendű. A 71 éves nőt előállították a helyi rendőrkapitányságra, és gyanúsítottként kihallgatták a nyomozók. Ellene üzletszerűen elkövetett lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárás indult.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Meghalt a sofőr

Teljes szélességében lezárták a 4616-os út balesettel érintett szakaszát Abony térségében.

 

Kifosztás miatt felelhet

Az esztergomi rendőrök őrizetbe vették azt a 33 éves férfit, aki egy bisztróban eltulajdonította a sértett pénztárcáját.

 

Engedély nélkül vezettek

A rendőrök szabálysértési őrizetbe vettek két férfit, akik úgy vettek részt a közúti forgalomban, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkeznek.

 

Csiribí-csiribá

A Pest megyei rendőrök újabb veszélyes karavánokat tüntettek el a forgalomból.