Narancssárga festékkel öntötték le az Állami Számvevőszék épületét

2019. 05. 02., cs - 11:07
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Az V. kerületi nyomozók befejezték G. Márton és kilenc társának ügyét, akik a rongálással több millió forintos kárt okoztak.

A 32 éves budapesti G. Márton és kilenc társa 2018. január 17-én Budapest V. kerületében, az Apáczai Csere János utcában lévő Állami Számvevőszék központi épületét narancssárga festékkel megdobta, majd a falat, az üvegfelületeket, valamint a réztáblát – amelyen az intézmény neve látható – több méter hosszan ecsettel lefestette.

Az elkövetők a rongálással több mint hárommillió forint kárt okoztak. Az V. kerületi nyomozók G. Mártont és kilenc társát rongálás bűntett miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitányság munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratot a napokban átadták az illetékes ügyészség részére.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bekerített kerítők

Prostitúciós tevékenységet végeztetett fiatalkorú lányokkal két férfi Pécsett.

 

Rocky megmentése

A szabadnapos Petneházi Kitti őrmester, az V. Kerületi Rendőrkapitányság járőre a 20-as buszról szállt le a Damjanich utcánál január 1-én.

 

A szűrések fontossága

Miután a kutyakölyök túl van a kötelező és ajánlott védőoltásokon, az idő előrehaladtával néhány szűrést is érdemes elvégeztetni.