Narancssárga festékkel öntötték le az Állami Számvevőszék épületét

2019. 05. 02., cs - 11:07
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Az V. kerületi nyomozók befejezték G. Márton és kilenc társának ügyét, akik a rongálással több millió forintos kárt okoztak.

A 32 éves budapesti G. Márton és kilenc társa 2018. január 17-én Budapest V. kerületében, az Apáczai Csere János utcában lévő Állami Számvevőszék központi épületét narancssárga festékkel megdobta, majd a falat, az üvegfelületeket, valamint a réztáblát – amelyen az intézmény neve látható – több méter hosszan ecsettel lefestette.

Az elkövetők a rongálással több mint hárommillió forint kárt okoztak. Az V. kerületi nyomozók G. Mártont és kilenc társát rongálás bűntett miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitányság munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratot a napokban átadták az illetékes ügyészség részére.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Eltűnt Bukovszki József

A Komáromi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri a 74 éves férfi eltűnése ügyében.

 

Árokba lökte a motorost

A 31-es számú főúton történt balesetben megsérült motorosnak a Készenléti Rendőrség szolgálaton kívüli munkatársa segített.  

 

Siklóernyős zuhant le

Iszkaszentgyörgy mellett zuhant le egy mezőgazdasági földterületre a siklóernyős.

 

Maszkot viselt a szeméremsértő

A XXII. kerületi rendőrök keresik azt a férfit, aki a gyanú szerint egy fiatal lány előtt szeméremsértő módon viselkedett.

 

Letartóztatták

30 napig biztosan rács mögött marad az a nő, aki társával idős embereket megtévesztve lopott több alkalommal Oroszlányon.