Négy órán belül elfogott rabló

2017. 09. 29., p - 10:03
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Bűnügyi őrizetbe került az a férfi, aki egy 73 éves miskolci nőt kirabolt.

A Miskolci Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást N. László 19 éves helyi férfival szemben.

 

A gyanúsított 2017. szeptember 28-án 20 óra 25 perckor egy miskolci lépcsőház előtt a hajánál fogva a földre rántott egy ott lakó hölgyet, majd elvette tőle táskáját és elszaladt. Az idős asszony a támadás következtében 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. Az elrabolt ritikülben személyes iratok, készpénz, bankkártya és mobiltelefon volt.

 

A bejelentést követően a rendőrök azonnal a helyszínre mentek, majd azonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiatalt.

 

N. László gyanúsítotti kihallgatása során beismerő vallomást tett a nyomozóknak, az elrabolt értékek pedig, - a készpénz kivételével- hiánytalanul megkerültek.

A bűnügyi őrizetbe vett gyanúsítottal szemben a Miskolci Rendőrkapitányság előterjesztéssel él előzetes letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Keressük őket

A nyíregyházi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.

 

Ez is lopás

A budapesti nyomozók elfogták azt a férfit, aki az autójára helyezett kerékbilincset levágta és elvitte.

 

Lopás miatt felelhet

A Siklósi Rendőrkapitányság lopás miatt nyomoz egy 42 éves férfi ellen, aki több mint 600 szőlőoszlopot tulajdonított el Nagyharsányban.