Nekiütközött egy pótkocsinak és kigyulladt

2017. 11. 13., h - 11:33
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Az érdi rendőrök vádemelési javaslattal zárták le a nyomozást egy 38 éves férfival szemben.

A nyomozás adatai szerint G. X. 2016. június 11-én 14 óra 10 perckor az általa vezetett személygépkocsival közlekedett az M7-es autópályán Siófok felől Érd irányába. Haladás során a 24. kilométerszelvénynél hátulról nekiütközött egy tehergépkocsiból és a hozzákapcsolt pótkocsiból álló járműszerelvénynek, amelynek következtében a személyautó kigyulladt, majd a tűz átterjedt a pótkocsira is. A baleset során a gépkocsi utasa, egy 29 éves férfi a kórházba szállítását követően életét vesztette.

Az Érdi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a 38 éves férfival szemben halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal a járási ügyészségnek megküldte.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Pozitív lett a drogtesztje

A rendőrök elfogtak egy 31 éves mosonmagyaróvári férfit, akinek az autójában és a ruházatában is kábítószergyanús anyagokat találtak.

 

Kerékpáros vesztettet életét

Téglás közelében egy személygépkocsi eddig tisztázatlan körülmények között elütött egy kerékpárost, aki a helyszínen életét vesztette.