Nem hagyták gyakorolni

2022. 01. 14., p - 08:57
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A szigetszentmiklósi rendőrök elfogták azt a 29 éves férfit, aki egy családi ház udvaráról kötött el egy kocsit, hogy azon tanuljon meg vezetni. Nem egész 30 percet autózhatott.

Egy 45 éves szigetszentmiklósi férfi 2022. január 11-én kora reggel vette észre, családi házának udvaráról autója eltűnt. Tárcsázta a segélyhívót.

A helyi erők információik birtokában indultak a jármű keresésére, fél órán belül célt értek. A szigethalmi HÉV átjáróban pillantották meg a keresett autót, megállították, és igazolásra szólították fel a sofőrjét, majd vitték a kapitányságra. A segédmunkából élő férfi részletes beismerő vallomásában elmondta, hogy egy éjszakai séta közben, pusztán kíváncsiságból ment be a ház nyitott kapuján. Az udvaron parkoló kocsit meglátta, bepattant, mivel a kulcs is benne volt, jött az ötlet elhajt vele. Állítása szerint nem lopási szándék vezérelte, csupán ki akarta próbálni és megtanulni rajta vezetni.

A 29 éves budapesti B. Kálmán ellen a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya jármű önkényes elvétele bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megoldották a problémát

Egy gádorosi férfi autója defektet kapott, de nem volt szerszáma, hogy lecserélje. A nagykátai rendőrök segítettek.

 

Vádemelési javaslat a bűnszervezet vezetője ellen

Az Egyesült Királyságban élő irányító személy és a magyarországi csoport tagjai az „unokázós-csalás” módszerével 2020. április 3-16. között összesen hat nyugdíjast tévesztettek meg. A szekszárdi rendőrök befejezték a nyomozást.

 

24 óra

A rendőrök azonosítottak, majd elfogtak egy 31 éves férfit, aki egy késsel többször megszúrta szerelmi riválisát Szegeden.