Nem jutott messze a zsákmánnyal

2019. 06. 18., k - 06:06
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A józsefvárosi járőrök állampolgári segítséggel, a bejelentéstől számított hét percen belül, a helyszín közelében elfogták azt a férfit, aki kirabolt egy dohányboltot.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság ügyeletére 2019. június 17-én 20 óra 53 perckor érkezett bejelentés, miszerint Budapest VIII. kerületében, a Práter utcában egy férfi kirabolt egy dohányboltot.

A helyszínen a rendőrök megállapították, hogy az ismeretlen férfi egy késsel megfenyegette az eladót, majd elvett 122 ezer forintot a kasszából.

A járőrök a bejelentő segítségével, személyleírás alapján azonosították, és a helyszín közelében, a IX. kerületi Tűzoltó utcában 21 órakor elfogták a 21 éves budapesti A. Rolandot, akinél hiánytalanul megtalálták az eltulajdonított összeget.

Az elkövetőt a józsefvárosi rendőrök előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki és – őrizetbe vétele mellett – előterjesztést tesznek letartóztatására.​


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Eltűnt Bukovszki József

A Komáromi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri a 74 éves férfi eltűnése ügyében.

 

Árokba lökte a motorost

A 31-es számú főúton történt balesetben megsérült motorosnak a Készenléti Rendőrség szolgálaton kívüli munkatársa segített.  

 

Siklóernyős zuhant le

Iszkaszentgyörgy mellett zuhant le egy mezőgazdasági földterületre a siklóernyős.

 

Maszkot viselt a szeméremsértő

A XXII. kerületi rendőrök keresik azt a férfit, aki a gyanú szerint egy fiatal lány előtt szeméremsértő módon viselkedett.

 

Letartóztatták

30 napig biztosan rács mögött marad az a nő, aki társával idős embereket megtévesztve lopott több alkalommal Oroszlányon.