Nem jutott messze a zsákmánnyal

2019. 06. 18., k - 06:06
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A józsefvárosi járőrök állampolgári segítséggel, a bejelentéstől számított hét percen belül, a helyszín közelében elfogták azt a férfit, aki kirabolt egy dohányboltot.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság ügyeletére 2019. június 17-én 20 óra 53 perckor érkezett bejelentés, miszerint Budapest VIII. kerületében, a Práter utcában egy férfi kirabolt egy dohányboltot.

A helyszínen a rendőrök megállapították, hogy az ismeretlen férfi egy késsel megfenyegette az eladót, majd elvett 122 ezer forintot a kasszából.

A járőrök a bejelentő segítségével, személyleírás alapján azonosították, és a helyszín közelében, a IX. kerületi Tűzoltó utcában 21 órakor elfogták a 21 éves budapesti A. Rolandot, akinél hiánytalanul megtalálták az eltulajdonított összeget.

Az elkövetőt a józsefvárosi rendőrök előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki és – őrizetbe vétele mellett – előterjesztést tesznek letartóztatására.​


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bekerített kerítők

Prostitúciós tevékenységet végeztetett fiatalkorú lányokkal két férfi Pécsett.

 

Rocky megmentése

A szabadnapos Petneházi Kitti őrmester, az V. Kerületi Rendőrkapitányság járőre a 20-as buszról szállt le a Damjanich utcánál január 1-én.

 

A szűrések fontossága

Miután a kutyakölyök túl van a kötelező és ajánlott védőoltásokon, az idő előrehaladtával néhány szűrést is érdemes elvégeztetni.