Nem jutott messzire a lopott táskával

2019. 09. 21., szo - 07:00
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztályának beosztottjai fogták el azt a férfit a Blaha Lujza téren, aki egy alvó férfitől lopta el táskáját.

A 24 éves rétközberencsi férfi 2019. szeptember 19-én 12 óra 26 perckor Budapest VIII. kerületében, a Blaha Lujza téren egy alvó férfi táskáját elvette és azzal megpróbált a villamosra felszállni.

A fiatal férfinek nem volt szerencséje, mivel a megállóban a BRFK Nyomozó Főosztály Zseblopási Alosztály két szolgálatban lévő civil ruhás nyomozója látta a lopást és a helyszínen elfogta az elkövetőt. A rendőrök a sértettnek visszaadták a táskáját.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a férfit kifosztás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vétele mellett előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Élet a reptéren

Amikor utoljára, még tavaly ősszel a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren jártunk, szinte teljesen kihalt volt.

 

Csúcsban kerekeznek

A magyar tenger nyugati szegletében, Keszthelyen és Hévízen is felkészültek a rendőrök a nyári idegenforgalmi csúcsszezonra.

 

Ittas járművezetés, baleset, baleset

Mezőkövesd közelében vezetett ittasan egy férfi, aki az út melletti árokba hajtott, majd az ennek következtében kialakult forgalmi torlódás során egy másik figyelmetlen sofőr is balesetet okozott.