Nem jutott messzire a lopott táskával

2019. 09. 21., szo - 07:00
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztályának beosztottjai fogták el azt a férfit a Blaha Lujza téren, aki egy alvó férfitől lopta el táskáját.

A 24 éves rétközberencsi férfi 2019. szeptember 19-én 12 óra 26 perckor Budapest VIII. kerületében, a Blaha Lujza téren egy alvó férfi táskáját elvette és azzal megpróbált a villamosra felszállni.

A fiatal férfinek nem volt szerencséje, mivel a megállóban a BRFK Nyomozó Főosztály Zseblopási Alosztály két szolgálatban lévő civil ruhás nyomozója látta a lopást és a helyszínen elfogta az elkövetőt. A rendőrök a sértettnek visszaadták a táskáját.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a férfit kifosztás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vétele mellett előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Huszonhét határsértőt tartóztattak fel

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba huszonhét migráns Szegednél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Egy előzés miatt ütötte el

Közúti veszélyeztetés miatt indult büntetőeljárás egy 35 éves királyszentistváni férfi ellen, a Balatonalmádi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.