Nem jutott messzire a rabló

2019. 10. 19., szo - 08:16
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A zuglói rendőrök perceken belül elfogták azt a férfit, aki egy gyógyszertárat rabolt ki.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2019. október 18-án 19 óra 30 perckor egy férfi bement egy zuglói gyógyszertárba és a nála lévő késsel az egyik gyógyszerészt megfenyegette, a kassza tartalmát követelte, majd a nyakát megragadta és a késsel szúró mozdulatot tett felé. Ezt követően a kasszához lépett és a benne lévő pénzkazettával együtt elmenekült a helyszínről.

A rablást követően egy szemtanú értesítette a rendőröket, akik perceken belül Budapesten, a Kerepesi úton elfogták a férfit és előállították a kerületi rendőrkapitányságra.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói a 48 éves K. Gergelyt felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. ​


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megütötte a strand biztonsági őrét

Garázdaság és könnyű testi sértés miatt indult büntetőeljárás egy 38 éves lepsényi lakos ellen, a Balatonalmádi Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

 

Közelebb érve már hallotta a sírást is

Egy két éves kisfiú felügyelet nélkül hagyta el szirmabesenyői otthonát. A rendőrök gyorsan cselekedtek, mert a helyszín közelében található a Kocka-tó.

 

Késsel rabolt

A ráckevei rendőrök egy órán belül azonosították és elfogták a 12 éves fiút.

 

Tetten ért betörő

A rendőrök rövid időn belül elfogtak egy 29 éves férfit, aki egy kókai ingatlanba tört be.