Nem jutott messzire a rabló

2019. 10. 19., szo - 08:16
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A zuglói rendőrök perceken belül elfogták azt a férfit, aki egy gyógyszertárat rabolt ki.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2019. október 18-án 19 óra 30 perckor egy férfi bement egy zuglói gyógyszertárba és a nála lévő késsel az egyik gyógyszerészt megfenyegette, a kassza tartalmát követelte, majd a nyakát megragadta és a késsel szúró mozdulatot tett felé. Ezt követően a kasszához lépett és a benne lévő pénzkazettával együtt elmenekült a helyszínről.

A rablást követően egy szemtanú értesítette a rendőröket, akik perceken belül Budapesten, a Kerepesi úton elfogták a férfit és előállították a kerületi rendőrkapitányságra.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói a 48 éves K. Gergelyt felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. ​


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Letartóztatásban az embercsempész

A bíróság elrendelte a letartóztatását annak a szerb embercsempésznek, akit a rendőrök az M1-es autópályán Komárom-Esztergom megyében fogtak el.

 

Fokozott ellenőrzés

Az országos rendőrfőkapitány fokozott ellenőrzést rendelt el Budapesten és az ország több megyéjében.

 

Bosszúból rátámadt - vádjavaslat

Barátnője szakítani akart, ezért felpofozta és ellökte őt az a 36 éves férfi, akinek ügyében a dabasi rendőrök befejezték a nyomozást.

 

Szír migráns Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Szegednél. A járőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Segítettek a balatoni vízirendőrök

A Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai 2020. május 30-án négy esetben összesen 11 személynek segítettek partra jutni.