Nem tudtak pihenni egymástól

2019. 11. 20., sze - 10:52
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A lengyel kamionsofőr egy bottal verte szét kollégája járművének visszapillantó tükrét egy berettyóújfalui parkolóban.

A rendőrségre 2019. január 13-án hajnalban érkezett bejelentés arról, hogy egy berettyóújfalui parkolóban egy teherautósofőr megrongálta egy másik kamion visszapillantó tükrét. A rendőrök a helyszínre mentek, igazoltatták a férfit és elszámoltatták a történtekkel kapcsolatban. Mint kiderült a lengyel sofőr úgy pihent a parkolóban, hogy nem állította le a járművét, aminek hangja zavarta egy másik teherautó vezetőjét. Az 51 éves férfi annyira mérges lett, amikor kollégája felébresztette ezért, hogy magához vett egy botot, és azzal többször megütötte a férfi kamionjának utasfülkéjét, majd összetörte a visszapillantó tükröt is. Az egyenruhások előállították a külföldit a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók rongálás és garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták.

A rendőrök az ügy vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat átadták az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen az embercsempész

Egy cseh állampolgárságú férfi ellen embercsempészés miatt indult eljárás Csongrád megyében, aki a gyanú szerint két határsértőnek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépéséhez.

 

Együttműködési megállapodás

A Körmendi Rendészeti Szakgimnázium és több, Komárom-Esztergom megyében működő oktatási intézmény vezetője együttműködési megállapodást kötött, aminek aláírására a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság adott otthont.

 

Megszakították a sorozatot

Öt hétvégi házat tört fel Nyergesújfalun az a 33 éves férfi, akit az esztergomi rendőrök elfogtak, a bíróság pedig letartóztatott.

 

Bíróság elé állhatnak a sorozattolvajok

Befejezte az ügy vizsgálatát a rendőrség, azzal a két férfival és fiatalkorú társukkal szemben, akik több miskolci üzletből loptak el különféle árucikkeket.