Nem tudtak pihenni egymástól

2019. 11. 20., sze - 10:52
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A lengyel kamionsofőr egy bottal verte szét kollégája járművének visszapillantó tükrét egy berettyóújfalui parkolóban.

A rendőrségre 2019. január 13-án hajnalban érkezett bejelentés arról, hogy egy berettyóújfalui parkolóban egy teherautósofőr megrongálta egy másik kamion visszapillantó tükrét. A rendőrök a helyszínre mentek, igazoltatták a férfit és elszámoltatták a történtekkel kapcsolatban. Mint kiderült a lengyel sofőr úgy pihent a parkolóban, hogy nem állította le a járművét, aminek hangja zavarta egy másik teherautó vezetőjét. Az 51 éves férfi annyira mérges lett, amikor kollégája felébresztette ezért, hogy magához vett egy botot, és azzal többször megütötte a férfi kamionjának utasfülkéjét, majd összetörte a visszapillantó tükröt is. Az egyenruhások előállították a külföldit a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók rongálás és garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták.

A rendőrök az ügy vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat átadták az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Szóváltásból lett verekedés

A szekszárdi rendőrök elfogtak egy 22 éves helyi férfit és szintén 22 éves barátnőjét, akik korábbi sérelmeik miatt estek neki az utcán egy ismerősüknek.