Nem volt bomba a Combinokon

2015. 01. 17., szo - 16:41
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Két villamos szerelvényt kellett átvizsgálnia a rendőrség tűzszerészeinek a fővárosban azért, mert egy egyelőre ismeretlen férfinak szórakozni támadt kedve.

A Budapest VI., Nyugati Pályaudvar előtti villamosmegállóban 2015. január 17-én 14 óra 30 perckor egy 6-os járatszámú Combinoról leszálló, jelenleg ismeretlen férfi arra szólította fel a megállóban álló utasokat, hogy ne szálljanak fel a következő szerelvényre, mert azon bomba van. A Budapesti Közlekedési Központ munkatársai a Budapest II., Széll Kálmán téren, a felújítás miatt amúgy is zárt területen félreállították az érkező két 4-es és 6-os járatszámú szerelvényt, amelyeket a rendőrség átvizsgált.

A rendőrség tűzszerészei az átvizsgálást 15 óra 50 perckor fejezték be. A villamosokon robbanó anyagot, robbantásra alkalmas eszközt nem találtak. Az egyelőre ismeretlen férfit közveszéllyel fenyegetés bűntett miatt keresi a Budapesti Rendőr-főkapitányság.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egyedül próbálkozott

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Három határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Szerb kamion alvázán bújt meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Újabb határsértők Kelebiánál

​​​​​​​Ezúttal is vonatra felkapaszkodva próbáltak meg bejutni az országba. A rendőrök feltartóztatták őket.