Nem volt szerencséje

2019. 05. 13., h - 14:09
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A 17 éves tatabányai fiatal egy műszaki hibás személygépkocsit próbált beindítani, de a rendőrök a cselekménye közben elfogták.

A fiatal 2019. március 29-én éjszaka Tatabányán, egy műhely előtt álló Suzuki terepjáró ajtaját kinyitotta, abba beült, a világítást felkapcsolta és a benne lévő indítókulccsal próbálta beindítani. Egy állampolgár őt megzavarta és értesítette a rendőröket. A járőrök perceken belül a helyszínre értek és az autóban elfogták a fiatal fiút, akit a rendőrkapitányságra előállítottak. Később megállapításra került, hogy a jármű műszaki hibás és nem volt indítható. Az elkövetőt a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, ellene jármű önkényes elvétele bűntett miatt folytattak büntetőeljárást. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és vádemelési javaslattal megküldte az eljárás ügyiratait az ügyészségnek.

1


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megölte gyermekét

Belehalt sérüléseibe egy 3 éves kisgyermek, akit édesanyja kunszentmártoni otthonukban bántalmazott.

 

Csoportos garázdaság Balatonalmádiban

Négy ópályi és egy balatonalmádi férfi ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indult büntetőeljárás, közülük négyen súlyos testi sértés miatt is felelnek.

 

Márkás termékeket sikkasztott

A budaörsi rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a 19 éves nőt, aki a gyanú szerint korábbi munkahelyén sikkasztott.

 

Szabálytalan kivitelezés miatt szakadt le a mennyezet

Fém helyett műanyag beütődübelt használtak az álmennyezet rögzítésénél egy Békés megyei óvodában. A mennyezet leszakadt, emiatt büntetőeljárás indult. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.