Nem volt szerencséje

2019. 05. 13., h - 14:09
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A 17 éves tatabányai fiatal egy műszaki hibás személygépkocsit próbált beindítani, de a rendőrök a cselekménye közben elfogták.

A fiatal 2019. március 29-én éjszaka Tatabányán, egy műhely előtt álló Suzuki terepjáró ajtaját kinyitotta, abba beült, a világítást felkapcsolta és a benne lévő indítókulccsal próbálta beindítani. Egy állampolgár őt megzavarta és értesítette a rendőröket. A járőrök perceken belül a helyszínre értek és az autóban elfogták a fiatal fiút, akit a rendőrkapitányságra előállítottak. Később megállapításra került, hogy a jármű műszaki hibás és nem volt indítható. Az elkövetőt a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, ellene jármű önkényes elvétele bűntett miatt folytattak büntetőeljárást. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és vádemelési javaslattal megküldte az eljárás ügyiratait az ügyészségnek.

1


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Buszsofőrt ütött meg

Az erzsébetvárosi járőrök hét perc alatt, a helyszínen elfogták azt az ukrán férfit, aki bántalmazott egy buszvezetőt, mert nem engedte felszállni a járatra.

 

Az ülések alá bújt

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.

 

Három körözött autó a hétvégén

A hétvégén a rendőrök több mint 20 millió forint értékben foglaltak le körözött gépjárműveket a Csongrád megyei határátkelőhelyeken.

 

Vasvillával ütött

A salgótarjáni rendőrök rövid időn belül gyanúsítottként kihallgattak egy 46 éves nőt, aki otthonában támadt haragosára. 

 

Szabálytalanul vontatott

Egy férfi balesetveszélyesen rögzített, túlsúlyos rakománnyal közlekedett az M1-es autópályán.

 

Öt határsértő Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.