Nemzeti Dohányboltba tört be Mátészalkán, a rendőrök rövid időn belül elfogták

2020. 11. 09., h - 10:33
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Az üzlet biztonsági kameráinak felvételei rögzítették a bűncselekmény elkövetését.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást H. Cs. 18 éves mátészalkai lakos ellen. A nyomozás adatai szerint a férfi 2020. november 7-én éjjel betört egy mátészalkai Nemzeti Dohányboltba. Az üzletből némi aprópénzt, öngyújtókat, és dohánytermékeket tulajdonított el. A tulajdonos bejelentése után a rendőrök haladéktalanul megkezdték az ismeretlen elkövető azonosítását, felkutatását. Az adatgyűjtés eredményeképpen rövid időn belül azonosították a feltételezett elkövetőt, akit néhány órával később otthonában elfogtak. H. Cs. a bűncselekmény elkövetését beismerte, és az eltulajdonított termékek rejtekhelyét is megmutatta a mátészalkai nyomozóknak. A rendőrök az elkövető lakóháza mögötti fás-bokros területen 64 doboz cigarettát, és három darab öngyújtót lefoglaltak. A rendőrök H. Cs.-t gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy éjszaka két életmentés

A kunszentmártoni rendőröket alig két óra eltéréssel előbb egy 28 éves, majd egy 82 éves férfi keresésére riasztották. Mindkét férfit épségben megtalálták.

 

Bódultan vezetett

A kisújszállási rendőr egy 28 éves sofőr ellenőrzésekor kábítószergyanús anyagot is talált az autóban. A férfit előállították.

 

Migránsok az M1-es autópályán

A rendőrök az M1-es autópályán, Tata térségében elfogtak egy 30 éves belga férfit, aki 22 migránst akart külföldre juttatni.